Hjerteforeningens vision er, at sammen vinder vi et sundere og bedre liv for alle.

For femte år i træk arbejder Becel sammen med Hjerteforeningen med det formål at forbedre folkesundheden et skridt ad gangen ved at tilbyde enkle initiativer, såsom opskrifter og konkrete råd til sundhed og motion.

Vores samarbejde varierer fra år til år, og f.eks. i 2014 havde vi ”Gå for hjertet”-samarbejdet, hvor vi sammen med danskerne donerede 1 krone til Hjerteforeningen for hver kilometer, der blev gået. I 2016 og 2017 har vi givet 500.000 kroner til Hjerteforeningen, så vi er med til at sikre den rette forskning i hjerter. Det fælles arbejde fortsætter ind i 2018, hvor vi sammen vil inspirere flere til at lave sundere måltider til madpakken, på farten og derhjemme.

Udtalelse fra Malene Sander, fundraisingchef Hjerteforeningen:

”Vores samarbejde med Becel fortsætter i 2018 på 6. år, og det er vi rigtig glade for. Sammen med Becel arbejder Hjerteforeningen for de små ændringer i folkesundheden gennem information til kunder og detailled. Det gøres bl.a. gennem fælles opskrifter og gode råd til sundhed og motion. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde mange år endnu”