Becel > Hjertevenligt liv > Hvordan fungerer Becel ProActiv?
Hvordan fungerer Becel ProActiv?
Artikel

Hvordan fungerer Becel ProActiv?

Over 45 kliniske studier har vist, at Becel ProActiv med tilsatte plantesteroler sænker kolesteroltallet. Et dagligt indtag på 1,5-2,4 g plantesteroler sænker kolesteroltallet med 7-10% i løbet af 2-3 uger.

Hvordan fungerer Becel ProActiv? 

Becel ProActiv indeholder plantesteroler. Plantesteroler findes naturligt i vegetabilske olier, frugt og grøntsager, og de fungerer ved at reducere optagelsen af kolesterol fra tarmen.

Hvordan kan jeg anvende Becel ProActiv i min hverdag?

Becel ProActiv smørbart plantefedtstof er primært tænkt til at anvendes på brød, men det kan også fordeles over varme grønsager, kartofler og pasta. Becel ProActiv har et lavt fedtindhold og kan derfor ikke anvendes til bagning eller stegning. 
Becel ProActiv drikkeyoghurt drikkes, som den er. Den indeholder hele det daglige indtag på én gang og er velegnet som drik/dessert til morgenmad, frokost eller middag. Den kan også blandes med mælk eller almindelig yoghurt og spises med gryn.

Vælg din måde at sænke kolesteroltallet på:
3 portioner plantefedtstof, eller en drikkeyoghurt om dagen

Hvordan anvender jeg Becel ProActiv?

Du kan enten spise tre portioner Becel ProActiv smørbart plantefedtstof om dagen (en portion er 10 g svarende til ca. 2 teskefulde), eller drikke en Becel ProActiv drikkeyoghurt.

Hvad sker der, hvis jeg kommer til at glemme en dag?

At undlade at spise Becel ProActiv en dag eller to spiller ikke så stor en rolle. Becel ProActiv indeholder plantesteroler, som reducerer optagelsen af kolesterol fra tarmen. Hvis du holder op med at bruge Becel ProActiv, vil kolesteroltallet stige igen. Hvis det er lykkes dig at sænke kolesteroltallet, og du ønsker at bevare det lavere niveau, bør du fortsætte regelmæssigt med Becel ProActiv, som en del af en varieret og sund kost og en sund livsstil.

Skal jeg samtidig spise sundt?

Becel ProActiv bør anvendes som en del af en sund kost med begrænset indhold af mættet fedt, men rigeligt med fuldkornsprodukter, frugt og grønsager. At dyrke motion, lade være med at ryge og undgå stress er andre vigtige livsstilsfaktorer, som du kan påvirke.

Hvem kan anvende Becel ProActiv?

Becel ProActiv er tiltænkt dem, som ønsker at sænke deres kolesteroltal. Becel ProActiv bør altid indtages sammen med sund kost i en sund livsstil.
 
Rådfør dig altid med din læge om, hvilken kolesterolsænkende behandling, der passer bedst til dig, særligt hvis du får medicin. Al behandling med lægemidler skal altid aftales med lægen. Becel ProActiv kan ud fra et ernæringsmæssigt synspunkt være mindre egnet for gravide og ammende kvinder samt børn under fem år.