Becel > Nyheder og kampagner > Danskernes flydende favorit
Danskernes flydende favorit
Becel er danskernes flydende favorit

Danskernes flydende favorit

Becel flydende original er danskernes flydende favorit! Det er nemlig det bedst sælgende produkt inden for kategorien flydende fedtstoffer.

Og det er ikke svært at forstå! Den sprøjter nemlig mindre end spiseolier og giver en fin jævn farve og god smag, når du steger, og så er den praktisk og let at anvende i bagværk. Den er lavet på vegetabilske olier fra raps, solsikker og hørfrø, og så er Becel naturligt rig på omega 3 og har et højt indhold af umættet fedt. Omega 3 (alfa-linolensyre) bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolindhold i blodet ved et dagligt indtag på 2 g. En gavnlig effekt opnås ved et dagligt indtag på ca. 20 ml Becel flydende original.

Anvend Becel som en del af en varieret og afbalanceret kost.

Læs mere om produktet her.

 

*Favorit er baseret på, at Becel flydende original 0,50 L er den bedst sælgende i kategorien Liquid Yellow Fats jf. Nielsen salgsdata. Ref.nr. 1065, november 2016. Kilde: Nielsen Dagligvare Indeks incl. Hard discount, scanning data for produkt Becel flydende original 0.50 L i perioden rullende år uge 43 2016, salg i volume i kategorien Liquid Yellow Fats. (Copyright © The Nielsen Company.)