Amerikanske pandekager

Hvad passer bedre til weekendens brunch end lækre, tykke og fluffy amerikanske pandekager? Server dem med det du kan lide – vi kan godt lide ahornsirup og blåbær på ægte amerikansk manér.

2 portioner | 20 minutter

INGREDIENSER

2½ dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 spsk. sukker
2 dl mælk
2 spsk. Becel Flydende Original eller Becel Flydende med Mandel- & Kokosolie
1 æg
Til servering: ahornsirup, blåbær eller andre bær

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienserne i en skål.

 

Kom æg og Becel Flydende i skålen og rør godt rundt i blandingen.

 

Hæld Becel Flydende på en stegepande på mellemhøj varme.

 

Kom dejen på panden, når Becel Flydende er stoppet med at boble, da stegetemperaturen er netop bedst på dette tidspunkt. Sænk varmen.

 

Vend pandekagerne når de har fået en flot og gylden farve. Lav pandekager af resten af dejen.

 

Servér pandekagerne med ahornsirup, blåbær eller hvad du bedst kan lide.