Avocado-mad

Avocado-maden har været igennem et seriøst hype i Danmark de sidste par år. Nok fordi det smager fantastisk. Synes du, det er tid til at give den klassiske avocado-mad et lille opløft, så prøv denne opskrift. Her bruges solsikkefrø, citron og persille som topping, hvilket går perfekt til avocado. Det gode ved denne ret er også, at den kan spises både til morgenmad, frokost og aftensmad - alt afhængig af humør og sult. Og så er den super nem og hurtig at lave. Velbekomme!

2 portioner | 10 minutter

INGREDIENSER

4 skiver rugbrød
1 dl solsikkefrø
1/5 dl Becel Økologisk
2 moste avokadoer
1 citron, saft
2 spsk. frisk hakket persille
Lidt rosépeber

Sådan gør du

Bland de moste avocadoer, Becel Økologisk og saften fra citronen i en skål.

 

Rist solsikkefrøene på en tør pande indtil de er gyldne. Knus dem groft og kom dem i skålen.

 

Hak persillen og kom den i skålen. Smag til med salt og rosépeber.

 

 

Kom avokadoblandingen på rugbrødet og top med lidt ekstra solsikkefrø.