Bananpandekager

Bananer i pandekager er fantastisk grundet deres sødme og lækre smag. Denne opskrift er god, hvis du har lyst til lidt ekstra forkælelse i hverdagen eller til weekendbrunchen. De er desuden nemme at lave og du kan variere i opskriften alt efter hvad du har lyst til. F.eks. kan du komme lidt kanel og kardemomme i, som giver en dejlig krydret smag. Tip: top pandekagerne med dine yndlingsbær og din yndlingsskyr.

8 pandekager | 20 minutter

INGREDIENSER

2 spsk. Becel Flydende med Mandel- og Kokosolie
2 modne bananer
4 æg
1 knivspids vaniljesukker
Friske bær eller frugt samt kokosflager til pynt

Sådan gør du

Bland bananer, vaniljesukker og æg med en mixer.

 

Opvarm Becel med Mandel- og Kokosolie på en pande.

 

Hæld små portioner af pandekagedejen på panden. Vend pandekagerne, når de er ved at være bagte. Vær forsigtig, da de let knækker.

 

Serveres med friske bær eller frisk frugt samt kokosflager.