Bønnesalat

med urtedressing

Bønnesalat kan måske lyde en anelse kedeligt, men det er det langt fra med denne opskrift. Salaten smager simpelthen fantastisk. Denne salat kan bruges som tilbehør til det meste, både til kødet fra grillen eller til andre salater. Og så er den oven i købet super nem og hurtig at lave. Velbekomme!

4 portioner | 10 minutter

INGREDIENSER

400 g blandede friske bønner
1 løg
3 tsk hakket persille
3 tsk hakket basilikum
2 tsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
½ dl Becel Gold
salt og peber

Sådan gør du

Kog bønnerne til de er al dente i let saltet vand

 

Hak løget fint og bland med persille, basilikum, citronsaft og dijonsennep

 

Bland bønnerne med dressingen og fordel Becel Økologisk blandt bønnerne, mens de stadig er varme. Rør godt i salaten. Smag til med salt.