Brownies med glasur

Disse brownies smager fantastisk og er toppet med en masse lækker glasur – en sikker vinder ifølge os. Med denne opskrift bliver det svært kun at tage et stykke!

40 stykker | 30 minutter

INGREDIENSER

200 g Becel Flydende eller Becel Økologisk
3 dl sukker
2 æg
1 dl kakao
4 tsk. vaniljesukker
2 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
Glasur:
3 dl Cremefine 19% eller Cremefine 31%
3 dl sukker
3 spsk. sirup
150 g mørk chokolade
75 g Becel Flydende eller Becel Økologisk

Sådan gør du

Smelt margarinen og tilsæt sukker og æg til gryden. Rør godt rundt. Bland derefter de resterende ingredienser til brownien. Kom dejen i en smurt bageform (ca. 20x26 cm)

 

Bag brownien i 15-20 minutter. Tag derefter kagen ud, tag den ud af bageformen og lad den køle af.

 

Glasur:

Bland alle ingredienser i en gryde undtagen margarinen. Kom blandingen i kog i 10-15 minutter indtil blandingen får en tyk konsistens.

 

Fjern gryden fra varmen og kom margarine i lidt efter lidt imens du rør godt rundt. Når kagen er kølet af, kom da glasur på. Lad kagen køle lidt mere af, skær den i store stykker og servér.