Chokoladekage med smag af gingerbread

Denne chokoladekage dufter og smager dejligt af gingerbread. Dekorer kagen med glasur tegnet som snefnug – den pynter flot på kagebordet eller sofabordet.

16 stykker l 110 minutter

INGREDIENSER

1 kageform, kvadratisk
125 g Becel Flydende
1¾ dl sukker
1 dl lys sirup
1 dl mørk sirup
2 mellemstore æg
1 dl mælk
1 tsk. citronsaft
4½ dl hvedemel
1 tsk. natron
2 tsk. kanel
2 tsk. stødt ingefær
1 tsk. nellike
Dekoration:
3½ dl flormelis
lidt vand

Sådan gør du

Sæt ovnen på 150°C. Kom bagepapir i kageformen.

 

Bland alle de tørre ingredienser.

 

Pisk Becel, sukker, lys og mørk sirup. Tilsæt mælk, citronsagt og til sidst de tørre ingredienser.

 

Hæld kagedejen i kageformen og bag kagen i ca. 40 minutter. Lad derefter kagen køle af. Fjern bagepapiret og lad kagen stå lidt i køleskabet, så den kan køle af.

 

Skær kagen i otte stykker og læg dem på et fad som anvist på billedet.

 

Bland flormelis med lidt vand og kom blandingen ned i en plastikpose. Skær et lille hul og tegn snefnug på kagen.