Cremet hvedekerne-otto med knoldselleri

Denne vegetariske ret er en af vores personlige favoritter! Den minder om risotto, men vi har byttet risottorisene ud med hvedekerner. Hvedekerner er et lækkert alternativ, hvis man har lyst til lidt forandring samtidig med, at de er hurtigere at tilberede. God fornøjelse!

4 portioner | 20 minutter

INGREDIENSER

2 spsk. Becel Flydende
1 alm. løg, grofthakket
1 knoldselleri, skåret i 2x2 cm terninger
2 dl hvedekerner
4 dl vand
3 spsk. grøntsagsfond
1 dl Cremefine Plantebaseret
100 g revet vegansk parmesan
½ citron
peber
1 æble, skåret i 2x2 terninger
½ dl friskhakket persille

Sådan gør du

Steg løg og knoldselleri i Becel på medium varme.

Tilsæt hvedekernene og lad det stege i ca. 1 minut.

Tilsæt vand og grøntsagsfond og lad det koge i ca 10 min.

Tilsæt Cremefine Plantebaseret og lad det koge i ca 2 minutter. Kom dernæst den veganske parmesan i retten og rør godt rundt. Smag til med citronsaft og peber.

Top retten af med æbletern og persille.