Granola

Denne granolaopskrift er en basisopskrift. Nødder og bær kan udskiftes efter smag.

10 portioner | 90 minutter

INGREDIENSER

7,5 dl havregryn
2,5 dl mandelflager
2,5 dl nødder, f.eks. cashewnødder
2 dl kokosflager
1 dl honning
½ dl Becel Flydende med Mandel- og Kokosolie
2,5 dl tørrede bær, f.eks. goji-bær
1 tsk. salt

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 175°C.

 

Bland havregryn, mandelflager, nødder og kokosflager i en stor skål.

 

Bland honning, Becel med Mandel- og Kokosolie og salt i en anden skål.

 

Rør de to blandinger sammen og hæld den færdige blanding på 2 bageplader.

 

Sæt bagepladerne i ovnen og rist i ca. 1 time og 15 minutter. Rør i massen hvert kvarter for at opnå en ensartet farve. Tag granolaen ud af ovnen, og lad den køle af. Hæld den i en stor skål, tilsæt goji-bær og rør rundt til bærrene er jævnt fordelt.

 

Granolaen skal opbevares i en lufttæt beholder, for at bevare sprødheden.