Vegetarisk grønkålspasta

Denne opskrift på grønkålspasta er både lækker og simpel. Perfekt til de dage, hvor du gerne vil have, at det skal gå lidt hurtigt, men samtidig gerne vil spise godt.

4 portioner | 30 minutter

INGREDIENSER

400 g grønkål, grofthakket
1 alm. løg
2 fed hvidløg
½ zucchini
400 g flåede tomater (1 dåse)
½ tsk. revet muskatnød
4 dl Cremefine 7%, 15% eller 38%
200 g mozarella
10 lasagneplader
2 spsk. Becel Flydende
Salt og peber

Sådan gør du

Start med at stege valnødderne i en stegepande indtil de får lidt farve og læg dem på en tallerken for sig.

Kom Becel i en gryde på medium varme. Pres hvidløg og kom hvidløg og grønkål i gryden. Lad løg og grønkål simre imens du rør godt rundt i nogle minutter. Tilsæt Cremefine og kom derefter bouillonen i. Smag til med salt og peber.

Kog pasta som anvist på pakken.

Top pastaretten med parmesan og de stegte valnødder.