Koteletter

med porre og estragonsauce

Der er mange måder at tilberede kotelletter i fad på end den klassiske. Giv de traditionelle kotelletter et frisk pust med spændende tilbehør som porre og estragonsauce. Retten er hurtig og nem at lave, og er derfor oplagt for børnefamilier med en travl hverdag. Retten er velsmagende og den cremede estragonsauce med Cremefine giver retten det perfekt sidste touch. Velbekomme!

4 portioner | 30 minutter

INGREDIENSER

4 koteletter
4 porrer
250 g bulgur
½ Knorr Fond du Chef Vegetable
1 spsk Becel Flydende til stegning
Sauce:
1 fl. Cremefine til madlavning 7% eller 15%
1 tsk bearnaiseessens eller estragoneddike
½ Knorr Fond du Chef Vegetable
2 spsk grofthakkede friske estragonblade
100 ml vand

Sådan gør du

Kog bulgur som beskrevet på posen, men kom 1/2 Fond du Chef i kogevandet.

 

Brun koteletterne i Becel Flydende til de er gyldne på begge sider. Krydr med salt og peber og steg dem færdig i ovnen ved 180° ca. 10 min. til de er gennemstegte. Vask ikke panden, den skal bruges til at stege porrerne på.

 

Rens porrerne og skær dem i grove stykker. Steg dem ved middel varme på panden til de tager lidt farve og er møre.

 

Kog Cremefine op med 1 dl vand og 1/2 Fond du Chef. Tilsæt bearnaiseessens eller estragoneddike samt friske estragonblade