Krydderbøf

med dijonsauce

Mangler du inspiration til den klassiske hakkebøf? Så prøv denne delikate ret med grov rodfrugtsmos og velsmagende dijonsauce. Rodfrugtmosen er et godt alternativ til den klassiske kartoffelmos, hvis man har lyst til at prøve noget nyt og rodfrugterne giver samtidig retten en skøn farve. Saucen giver retten noget kant og ved at bruge både den grove og søde sennep, kan du helt selv bestemme hvor stærk du ønsker den. Velbekomme!

4 portioner | 30 minutter

INGREDIENSER

400-500 g hakket oksekød
1 spsk Knorr krydderblanding til Kød og Grill
1 spsk Becel flydende til stegning af bøfferne
Rodfrugtmos:
3-4 bagekartofler
2 gulerødder
1 persillerod
2 spsk Becel Flydende Orginal
100 ml Cremefine til madlavning 7% eller 15%
2 spsk grofthakkede friske estragonblade
Salt og peber
Sauce:
1 spsk Becel Flydende Original
1 spsk mel
300 ml vand
1 Knorr Fond du Chef Beef
150 ml Cremefine til madlavning 7% eller 15%
1 spsk grov sennep
1 spsk sød sennep

Sådan gør du

Ælt kødet løst sammen med krydderblandingen og form 4 store bøffer. Brun dem på en pande og steg dem evt. færdig i ovnen ved 180° i ca. 10 min.

 

 

Skræl rodfrugter og kartoffler og skær dem i grove stykker. Kog dem møre i vand uden salt. Hæld vandet fra og mos det hele godt sammen med Becel, Cremefine og estragonblade. Mosen må gerne være grov. Smag til med salt og peber.

 

 

Rør Becel flydende med mel og kog det op med vand og Fond du Chef. Tilsæt Cremefine og smag til med sennep.