Kylling

med artiskokker

Steg kyllingen i Becel med Avocadoolie for den perfekte stegeoverflade!

4 portioner | 30 minutter

INGREDIENSER

4 spsk. Becel Flydende med Avocadoolie
4 kyllingebryster uden skind
1 blomkål, i buketter
2 spsk. kapers
1 dåse (390 g) halverede artiskokker
1 avocado, skåret i stykker
1 citron, presset
2 spsk. hakket persille
Salt og peber

Sådan gør du

Opvarm 2 spsk. Becel med Avocadoolie på en stegepande.

 

 

Kyllingebrysterne krydres med salt og peber. Steg dem i et par minutter på hver side, til de er færdige og gennemstegte. Tag dem af panden, og lad dem hvile.

 

 

Kom blomkålsbuketterne i en gryde med kogende vand og giv dem et hurtigt opkog.

 

 

Opvarm 2 spsk. Becel med Avocadoolie på en pande. Når panden er varm, tilsættes artiskokker, kapers og letkogte blomkål og lunes igennem.

 

 

Garner til sidt retten med avocado, persille og citronsaft.