Kylling

med artiskokker

Her har du en opskrift på kylling med blomkål, kapers, avocado og persille. Denne ret tager ikke meget mere end en halv time at lave, og er derfor perfekt til aftener, hvor det skal gå lidt hurtigt med maden. Samtidig er den så lækker, at den er perfekt til gæstemad. Steg kyllingen i Becel med avocadoolie for den perfekte stegeoverflade. Velbekomme!

4 portioner | 30 minutter

INGREDIENSER

4 spsk. Becel Flydende med Avocadoolie
4 kyllingebryster uden skind
1 blomkål, i buketter
2 spsk. kapers
1 dåse (390 g) halverede artiskokker
1 avocado, skåret i stykker
1 citron, presset
2 spsk. hakket persille
Salt og peber

Sådan gør du

Opvarm 2 spsk. Becel med Avocadoolie på en stegepande.

 

 

Kyllingebrysterne krydres med salt og peber. Steg dem i et par minutter på hver side, til de er færdige og gennemstegte. Tag dem af panden, og lad dem hvile.

 

 

Kom blomkålsbuketterne i en gryde med kogende vand og giv dem et hurtigt opkog.

 

 

Opvarm 2 spsk. Becel med Avocadoolie på en pande. Når panden er varm, tilsættes artiskokker, kapers og letkogte blomkål og lunes igennem.

 

 

Garner til sidt retten med avocado, persille og citronsaft.