Kyllingeboller i karry

Alle sætter pris på en velsmagende og aromatisk karry nogle gange. Karry er traditionelt set en indisk krydderiblanding, som oftest består af 10 forskellige krydderier, der kan blandes efter behov. Det tilsatte gurkemeje er det, som giver karry den smukke gule farve. Denne ret er super nem at lave og har samtidig masser af velsmag. Ved at tilføje Cremefine bliver retten lækker og cremet, og vil med garanti være en succes hos hele familien.

4 portioner | 30 minutter

INGREDIENSER

ca. 450 g hakket kyllingekød
1 revet løg
2 æg
1 spsk mel
1 spsk karry
1 terning Knorr hønsebouillon (1/2 til farsen og 1/2 til kogevandet)
Karrysauce:
1 spsk Becel Flydende Original
1 spsk god karry
1 tsk sukker
1 tsk god hvidvinseddike eller æbleeddike
2 tsk mel
300 ml kogevand/bouillon
150 ml Cremefine til madlavning 7% eller 15%

Sådan gør du

Rør hakket kylling med løg, æg mel, karry og en 1/2 knust terning hønsebouillon.

 

Form små boller med en lille ske og kom dem i rigeligt kogende vand tilsat bouillon. Lad dem simre ca. 15 min. ved svag varme.

 

 

Rist karry af i flydende margarine og tilsæt sukker, eddike og mel.

 

 

Pisk 3 dl kogevand i melblandingen og lad det simre 5 min. Tilsæt Cremefine og lad saucen koge op. Kom bollerne i og hold dem varme.

 

 

Server med ris, bulgur eller pasta.