Madpandekager med avocado og feta

Ville du ønske, at din frokost eller madpakke var lidt mere spændende? Prøv denne opskrift på pandekager med avocado og feta. Opskriften er perfekt til både frokost eller til en let aftensmad, og så er pandekager med avocado og feta både lette og hurtige at tilberede, samtidig med at ingredienslisten er overkommelig. Som nævnt er de også velegnet til madpakken, og har du ikke tid til at lave madpandekagerne om morgenen, kan du sagtens stege dem aftenen før, uden at det ødelægger smagen. Hvis du har lyst til variation, kan du også bruge andre toppings på dine pandekager som laks og hytteost - kun din fantasi sætter grænser. Velbekomme!

4 portioner | 30 minutter

INGREDIENSER

Grundopskrift på pandekager:
3 æg
6 dl mælk eller havredrik
3 dl hvedemel
1 knsp. salt
Et strejf af sukker (kan udelades)
Til stegning: Becel med Avocadoolie eller Becel med Mandel- & Kokosolie
Topping:
1 lille avocado
Fetaost
Peber

Sådan gør du

 

Bland alle ingredienserne fra grundopskriften indtil dejen er jævn og flydende.

 

Varm en pande op og kom 1 spsk. Becel Flydende på. Når panden er tilpas varm kommer du en tyndt lag af pandekagedejen på panden. Vend pandekagen til den anden side, når den er flot og gylden. Lav resten af dejen på samme vis.

 

Smash avocadoen over din pandekage og smuldre fetaen henover med fingrene. Top med peber. Velbekomme!