Pandekager

med matcha

Matchapulver er lavet af spæde grønne teblade og er blevet ekstremt populært i Danmark. Denne opskrift er perfekt, hvis du har lyst til at give de klassiske pandekager et twist. Tip: brug dine yndlingsnødder og -bær til topping.

1-2 portioner | 15 minutter

INGREDIENSER

2,5 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 spsk. matchapulver
1 æg
2 spsk. Becel Økologisk
3 dl sojamælk
Lidt vaniljepulver
Becel Økologisk til stegning
Tilbehør: sirup, bær og nødder

Sådan gør du

Bland alle tørre ingredienserne i en skål

 

Smelt Becel Økologisk og bland med æg, vaniljepulver og sojamælken

 

Tilsæt de tørre ingredienser til den flydende blanding

 

Lav små pandekager i en stegepande, og vend pandekagerne, når de er fået en flot og gylden farve

 

Server pandekagerne med sirup samt de bær og nødder, som du kan lide!