Pasta med

gorgonzolasauce og ristede nødder

Pasta med gorgonzolasauce og ristede nødder er en let og delikat ret med masser af smag og helt uden kød. Den varme gorgonzolasauce giver retten er rund, intens og cremet smag, hvilket gør retten perfekt til kolde dage. Retten er syndig og må godt være det, men ønsker du alligevel en mindre syndig version uden at gå på kompromis med smagen, lav da retten med Cremefine 7%.

4 portioner | 30 minutter

INGREDIENSER

400 g pasta penne
2 dl valnøddekerner
1 spsk Becel Flydende til stegning
1 fed hvidløg, finthakket
1 finthakket chili
1 fl. Cremefine til madlavning 7% eller 15%
1 Knorr Fond du chef Kyllingebouillon
100 g gorgonzola

Sådan gør du

Kog pasta som beskrevet på pakken.

 

Svits hvidløg i Becel på en pande. Tilsæt nødder og chili og rist under omrøring ca. 3 min..

 

Tag nødderne af panden og kom Cremefine og Fond du Chef på panden. Lad det simre til fonden er opløst. Tilsæt 2/3 af osten og lad den smelte ved svag varme mens du rører. Smag til med peber og vend den kogte pasta i saucen.

 

Anret med de ristede valnødder og resten af gorgonzolaen i små stykker på toppen.