Spaghetti

med cherrytomatsauce

Med denne opskrift får du hurtig og lækker aftensmad, som tilmed er nem at tilberede. Denne lækre og simple spaghettiret kan nydes hele året rundt og består af alle de gode ingredienser fra det italienske køkken: løg, tomater, basilikum og parmesan. Tip: Foretrækker du en mindre syndig udgave af opskriften, så prøv retten med fuldkornsspaghetti og Cremefine 7%.

4 portioner | 30 minutter

INGREDIENSER

500 g spaghetti
1 løg i tern
2 spsk Becel Flydende Orginal
2 fed hvidløg
400 g cherrytomater i halve
250 ml Cremefine til madlavning 7% eller 15%
1 bdt. frisk basilikum
100 g parmesanost
Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

Kog spaghetti som anvist på posen. Svits løg i olie til de er klare. Tilsæt presset hvidløg og halve cherrytomater og lad det simre ca. 5 min. Tilsæt Cremefine og lad det koge op.

 

Smag til med salt og peber. Vend saucen med den kogte spaghetti og drys med revet parmesanost og masser af friske basilikumblade ved servering.