Spidskål

med citron og timian

Vi er kæmpe fans af spidskål og den stegte version er ingen undtagelse. Det lyder måske simpelt, men når spidskålen bliver stegt med citron, timian og de andre krydderurter smager det fuldkommen himmelsk. Samtidig er retten nem at lave og kan kombineres med det meste. Prøv for eksempel med et stykke ovnbagt laks, nu hvor ovnen alligevel er tændt. Velbekomme!

4 portioner | 30 minutter

INGREDIENSER

1 spidskål, stort
1 citron
½ bundt frisk timian
2 tsk Becel Flydende Original
2 tsk frisk basilikum, grofthakket
2 tsk frisk persille, grofthakket
1 tsk tørret timian
1 knsp. salt

Sådan gør du

Tænd ovnen og sæt den på 230°C. Skær spidskålen i kvart til 4 stykker

 

Riv skallen fra citronen og læg dem til side. Bland Becel med saften fra citronen, basilikum, persille, rosmarin og salt i en skål. Hæld blandingen over spidskålstykkerne

 

Læg citronskallen og timiankvistene mellem kålbladene. Bag kålen i ovnen i 10 minutter. Vend kålen og bag dem i yderligere 10 minutter.

 

Servér kålen med din yndlings protein! Velbekomme