Sprøde hjemmelavede vafler til middag

Hjemmelavede vafler er blevet rigtig populært hos danskerne. Normalt er vafler kendt i de søde køkken, men fungerer også rigtig godt i det salte køkken. Med denne opskrift kan du nu også nyde opskrifter både til frokost og aftensmad. Denne opskrift er med kylling og avocado, men du kan variere retten efter smag og behov. Prøv fx at toppe vaflerne med hytteost og laks eller med avocado, tomater og kogte æg. Velbekomme!

4 portioner | 30 minutter

INGREDIENSER

2,5 dl hvedemel
1 dl grahamsmel
1 tsk. bagepulver
2 dl vand
2 dl mælk
1 dl Becel Flydende
Lidt Becel Flydende til stegning
Topping:
2 avocado
1 bakke cherrytomater
1 bundt koriander eller andre krydderurter
4 kyllingefiletter
1 glas rød pesto
grøn salat

Sådan gør du

Bland mel, grahamsmel og bagepulver sammen. Pisk resten af ingredienserne i til en ensartet og tyktflydende dej.

Kom lidt Becel Flydende på vaffeljernet og hæld ca. 1 dl dej på. Luk vaffeljernet og steg vaflerne i 2-3 minutter til de er gyldne.

Anret med kylling i skiver, avocado og rød pesto og top med salat og krydderurter efter smag og behag.

Velbekomme!