Syltede grøntsager

på surdejsbrød

Surdejsbrød har i flere år været i hit hos danskerne. Om du begiver dig ud i selv at lave brødet eller om du køber det hos bageren, det bestemmer du selv. Ligegyldigt hvad er denne ret lækker og anderledes, og kan nydes både til morgenmad, frokost eller som mellemmåltid. Velbekomme!

2 portioner | 10 minutter

INGREDIENSER

2 skiver surdejsbrød
2 spsk. Becel med Smør og Solsikkeolie
2 dl Syltede grøntsager, f.eks. gulerødder og rødbeder
2 spsk. solsikkefrø
Lidt kørvel (alternativt persille, oregano eller basilikum)
Syltede rødløg efter smag

Sådan gør du

Smør Becel med Smør og Solsikkeolie på brødet

 

Tilføj de syltede grøntsager og rødløg efter smag

 

Rist solsikkefrøene på en tør pande til de er gyldne

 

Top sandwichen med solsikkefrø og friskhakket kørvel (eller en anden krydderurt)