Tomatsuppe med mascarpone

Denne tomatsuppe har en dejlig smag af Italien. Mascarponen giver suppen en dejlig fyldig smag og urterne komplementerer suppen rigtig godt. Den er nem at lave og mætter godt – perfekt hverdagsmad!

4 portioner | 50 minutter

INGREDIENSER

500 g tomater, skåret i tern
2 spsk. Becel Flydende Original
5 gyldne løg, grofthakket
250 g kartofler, skåret i tern
2 gulerødder, skåret i tern
1 Knorr Fond du Chef Vegetable
1 spsk. Blandede tørrede urter (fx persille, rosmarin, timian, salvie og basilikum)
Et par laurbærblade
100 g mascarpone
5 spsk. sukker
1 spsk. tomatpuré
Salt og peber

Sådan gør du

Kom Becel Flydende i en gryde på mellemhøj varme.

 

Tilsæt løg, gulerødder og kartofler, når Becel er stoppet med at boble – netop her er madlavningstemperaturen den bedste. Steg dem i gryden under omrøring i 10 minutter.

 

Tilsæt fonden, tomater, urter og laurbærblade. Kog suppen op og krydr med salt og peber. Lad dernæst suppen simre i 30 minutter. Rør med jævne mellemrum.

 

Fjern laurbærbladene fra gryden og blend suppen med en stavblender.

 

Skru op for varmen på suppen og tilsæt mascarpone, sukker og tomatpuré. Rør godt rundt og kom suppen hurtigt i kog.