Torsk i ovnen med rød karry

I denne opskrift kombineres den klassiske smag fra torsk, champignon og tomat med den thailandske røde karry. Du kan endelig erstatte torsken med en anden hvid fisk, som du godt kan lide. Fiskeretten smager fantastisk og er nem at lave – helt i gennem en perfekt hverdagsret.

4 portioner | 35 minutter

INGREDIENSER

1 spsk. rød karry
3 spsk. Becel Flydende Original
4 torskefileter, ca. 400 g
1 alm. løg, finhakket
2 fed hvidløg, presset
100 g svampe, i skiver
100 g cherrytomater
Salt og peber
Ris eller nudler til servering

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°C. Bland den røde karry med 2 spsk. Becel Flydende i en skål. Tilsæt salt og peber.

 

Kom torskefileterne i et smurt ildfast fad. Pensel karryblandingen over torskefileterne.

 

Kom Becel Flydende på en pande. Tilføj løg, hvidløg og svampe når Becel er stoppet med at boble – så er temperaturen den bedste.

 

Steg alt i 3-5 i minutter indtil grøntsagerne er bløde. Hæld dernæst grøntsagerne over torskefileterne. Top torsken med cherrytomaterne.

 

Bag alt i ovnen i ca. 20-25 minutter. Sørg for at fisken er hvid og let falder fra hinanden – for så er det kart.

 

Server med ris eller nudler.