Vegansk lasagne med champignoner og zucchini

Dette er opskriften på en fantastisk vegansk lasagne med champignoner og zucchini. Du kan udskifte svampe og grøntsager alt efter hvad du lige har lyst til. Ligegyldigt hvad er denne opskrift en sikker vinder. Velbekomme!

4 portioner | 55 minutter

INGREDIENSER

400 g champignon
1 alm. løg
2 fed hvidløg
½ zucchini
400 g flåede tomater (1 dåse)
½ tsk. revet muskatnød
4 dl Cremefine Plantebaseret Klassisk
200 g vegansk mozarella
10 veganske lasagneplader
2 spsk. Becel Flydende Original eller Becel Flydende med Avocadoolie
Salt og peber

Sådan gør du

 

Tænd ovnen på 225 °C

 

Skær champignon i skiver. Skræl og hak løg og hvidløg og skær zucchinien i tynde skiver.

 

Steg løgene i Becel i en gryde og tilsæt svampene og zucchini. Rør godt i grøntsagerne og tilføj så de flåede tomater og revet muskatnød. Lad det koge i 10 min.

 

Kog Cremefine plantebaseret op i en gryde. Skær mozzarellaen i skiver og gem nogle af skiverne til topping af lasagnen. Kom osten ned i gryden med Cremefine. Lad mozzarellaen smelte og smag til med salt og peber.

 

Kom tomatsaucen i bunden af et ildfast fad og kom lasagnepladerne, tomat- og Cremefine-saucen på skiftevis. Afslut med Cremefine-saucen og top til sidst med de sidste mozzarellaskiver.

 

Bag den veganske lasagne i ovnen i ca. 30 minutter.