Wok med

kylling og jasminris

Asiens svar på biksemad er en sikker vinder og kan laves hurtigt og nemt. Det gode ved wok er også at grøntsager og kød kan skiftes ud alt efter hvad man har i køleskabet eller hvad man har lyst til. Hvis du veganer eller vegetar kan du udelade kød helt, og retten smager stadig fantastisk. Tip: top retten med koriander, basilikum og hakkede peanuts eller cashew nødder.

4 portioner | 30 minutter

INGREDIENSER

4 kyllingefileter
1 tsk finrevet ingefær
1 rød peberfrugt
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 rød chili
2 tsk Becel Flydende Original
1 tsk majsmel
1 tsk fish sauce
1 lime, saften
½ bundt basilikum
½ bundt koriander

Sådan gør du

Skær kyllingen i strimler. Varm en pande op og kom 1 tsk Becel på. Steg kyllingen i 7-10 minutter, rør jævnligt. Læg dernæst kyllingen til side i en skål

 

Varm panden op igen med 1 tsk Becel. Steg peberfrugten på panden i ca 1 minut. Tilføj ingefæren, hakket skalotteløg og finhakket hvidløg og lad det stege i ca 1-2 minutter

 

Bland fish sauce, limesaften, 50 ml vand og 1 tsk majsmel. Kom blandingen på panden og kom kyllingen på panden igen

 

Steg maden i ca 1 minut imens du rører godt rundt. Tilføj basilikum og koriander

 

 

 

Server med 4 portioner jasminris eller en anden type ris, som du godt kan lide.