Becel > Opskrifter > Cremet og fyldig tomatsuppe

til 4 personer Ingredienser

  • 1 gult løg, hakket
  • 2 spsk Becel flydende
  • 1 tsk tørrede urter, f.eks. franske urter
  • 1 fed hvidløg, revet eller finthakket
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 Knorr Fond du Chef Grøntsager
  • 1,5 dl vand
  • 2,5 dl Cremefine 15 %
  • Salt og friskkværnet peber

Tilberedning (til 4 portioner)

til Cremet og fyldig tomatsuppe

  1. Svits løg i gryde med Becel flydende. Tilsæt hvidløg og krydderurter, og lad det stege i et stykke tid.
  2. Kom de hakkede tomater, tomatpuré, fond og vand i, og lad det simre i 10-15 minutter.
  3. Blend gerne suppen jævn med en stavmixer.
  4. Tilsæt Cremefine og lad det koge i yderlige 5 minutter. Smag til med salt og peber.

Velbekomme!