Becel > Opskrifter > Foliepakker med fisk, timian og citron

til 4 personer Ingredienser

  • 4 fiskefileter á 150g, f.eks. torsk eller sej
  • 3 spsk Becel flydende
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk fintrevet citronskal
  • 4 friske timianstængler
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 4 stykker staniol

Tilberedning (til 4 portioner)

til Foliepakker med fisk, timian og citron

  1. Bland Becel flydende sammen med citronsaft og -skal, samt timianstænglerne. Hæld det i en tætsluttende beholder, hvis du forbereder det før fisketuren. Sæt ovnen til 200°C, hvis fisken skal laves i ovnen.
  2. Læg hver fiskefilet på et stykke staniol. Smør margarineblandingen på hver filet. Tilsæt salt og peber inden fisken pakkes ind i folien.
  3. Madlavning udendørs: Anbring pakkerne på grillen i ca. 10-15 minutter afhængig af fiskens tykkelse. Åbn forsigtigt folien for at se om fisken er færdig.
  4. Madlavning i ovn: Læg pakkerne på en bageplade og lad dem blive i ovnen i ca. 15 minutter, og lidt længere for tykkere fileter. Åbn forsigtigt folien for at se om fisken er færdig.

Velbekomme!