Becel > Opskrifter > Lækker pastasalat med gremolata

til 4 personer Ingredienser

  • 350 g pasta, gerne fuldkorn
  • 2 spsk Becel flydende
  • 2 fed hvidløg
  • 0,5 tsk salt
  • Revet citronskal fra én stor citron
  • 4 spsk hakket bladpersille
  • 2 spsk olivenolie
  • 150 g ruccola
  • 1 dåse blandede bønner eller kidneybønner
  • 1 bundt forårsløg, hakket
  • 50 g parmesanflager
  • 3 spsk ristede solsikkekerner

Tilberedning (til 4 portioner)

til Lækker pastasalat med gremolata

  1. Kog pastaen i henhold til anvisningerne på pakken. Hæld vandet fra og tilsæt Becel flydende. Lad det køle af.
  2. Riv hvidløg og citronskal på et rivejern og bland med persille, salt og olivenolie. Rør det i pastaen.
  3. Hæld vandet fra bønnerne, og bland med forårsløg. Skyl salaten og tør den godt. Bland salaten sammen med bønner og forårsløg.
  4. Når alt er på plads, blandes det hele sammen. Pynt med parmesanflager og solsikkekerner.

Velbekomme!