Becel > Opskrifter > Lav en perfekt bagt kartoffel med skinke

til 4 personer Ingredienser

  • 4 bagekartofler, à 250 g
  • 100 g røget skinke
  • 1 dl purløg, hakket
  • 1 dl persille, hakket
  • 1,5 dl letmælk
  • 2 spsk Becel flydende
  • 1,5 knivspids salt
  • 1 knivspids hvid peber
  • 2 spsk revet parmesan

Tilberedning (til 4 portioner)

til Lav en perfekt bagt kartoffel med skinke

  1. Bag kartoflerne i ovnen indtil de er møre, ca. 1 time. Tag dem ud og lad dem afkøle inden de udhules.
  2. Hæv ovnvarmen til 250°C.
  3. Del kartoflerne i halve. Udhul dem forsigtigt og stil de tomme skaller på en bageplade. Mos kartoffelmassen i en skål. Bland med skinke, purløg og persille. Rør mælken i lidt af gangen indtil kartoffelmosen er jævn. Afslut med Becel flydende og smag til med salt og peber.
  4. Put kartoffelmosen tilbage i skallerne og drys med parmesan. Bag dem i midten af ovnen i ca. 5-7 minutter indtil osten er gyldenbrun.

Velbekomme!