Becel > Opskrifter > Nem opskrift på peberfrugtsuppe med croutoner

til 4 personer Ingredienser

  • 4 store, røde peberfrugter
  • 4 skiver fuldkornsbrød
  • 3 spsk Becel flydende
  • 1 tsk chilikrydderi, eller krydderurter
  • 2 gule løg, hakkede
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 7,5 dl vand
  • 2,5 Knorr hønsebouillon
  • 2 spsk tomatpuré
  • 2,5 dl Cremefine 15 %
  • 1,5 tsk rødvins- eller balsamicoeddike
  • 0,5 tsk sukker
  • Salt
  • Peber

Tilberedning (til 4 portioner)

til Nem opskrift på peberfrugtsuppe med croutoner

  1. Sæt ovnen til 225°C. Skær peberfrugterne i kvarte og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i midten af ovnen i ca. 10-15 minutter indtil de er bløde og skindet begynder at blive mørkt. Lad dem køle af.
  2. Lav croutonerne, mens peberfrugterne er i ovnen. Skær kanterne af brødet. Varm 2 spsk Becel flydende og smuldr chilikrydderiet, som skal stege i 1 minut inden brødterningerne tilsættes. Steg croutonerne under omrøring indtil de er gyldne. Fjern dem fra bagepladen.
  3. Tag skindet af peberfrugterne. Brug en stor gryde og 1 spsk Becel flydende til at svitse løg og hvidløg i ca. 3 minutter. Tilsæt peberfrugterne og hæld vandet i. Bring det i kog under låg.
  4. Tag gryden af kogepladen og blend suppen til den er jævn. Tilsæt bouillonterninger, tomatpuré og Cremefine. Bring det i kog og smag til med eddike, sukker, salt og peber. Anret suppen i skåle og server med croutonerne.

Velbekomme!