Becel > Opskrifter > Opskrift på en cremet jordskokkesuppe

til 4 personer Ingredienser

  • 500 g jordskokker
  • 0,5 citron
  • 150 g kartofler
  • 1 løg
  • 2 stængler frisk timian
  • 2 spsk Becel flydende
  • 2,5 dl Cremefine 15 %
  • 5 dl vand
  • 1 Knorr Fond du Chef Grøntsager
  • Salt og friskkværnet peber

Tilberedning (til 4 portioner)

til Opskrift på en cremet jordskokkesuppe

  1. Steg kartofler, løg og jordskokker i Becel flydende i en gryde sammen med timianstænglerne.
  2. Tilsæt Cremefine, vand og fond. Kog grøntsagerne under låg i 30 minutter. Fjern timianstænglerne og blend suppen indtil den er blank og jævn. Brug gerne en stavmixer direkte i gryden.
  3. Smag til med salt og peber. Hvis suppen er for tyk, så tilsæt vand indtil den ønskede konsistens er opnået.

Velbekomme!