Becel > Opskrifter > Opskriften på de sunde rodfrugtspandekager

til 4 personer Ingredienser

  • 3 æg
  • 2,5 dl Cremefine 15 %
  • 1 spsk Becel flydende
  • 1 dl grahamsmel eller hvedemel
  • 200 g groft revet kartofler
  • 150 g groft revet gulerødder
  • 150 g groft revet pastinak
  • 150 g groft revet knoldselleri
  • 2 knivspids salt
  • 2 knivspids sort peber
  • 2 spsk Becel flydende til stegning

Tilberedning (til 4 portioner)

til Opskriften på de sunde rodfrugtspandekager

  1. Pisk æggene sammen med Cremefine og 1 spsk Becel flydende, og rør mel i lidt ad gangen.
  2. Tilsæt rodfrugterne, salt og peber i dejen og bland det godt sammen.
  3. Opvarm en stegepande til middeltemperatur. Kom Becel på panden og hæld 1 dl af rodfrugtsdejen på til den er rund og flad. Steg den indtil den er gyldenbrun - så er det tid til at vende.

Velbekomme!