Becel > Opskrifter > Smagfuld opskrift på oksekød med quinoasalat

til 4 personer Ingredienser

  • 3 dl quinoa
  • 2 spsk Becel flydende
  • 1 knivspids sort peber
  • 150 g frisk spinat
  • 200 g melon i tern
  • 1 rødløg, finthakket
  • 1 avocado i tern
  • 200 g cherrytomater
  • 400 g oksekød i strimler
  • 1,5 spsk mangochutney
  • Salt
  • Sort peber

Tilberedning (til 4 portioner)

til Smagfuld opskrift på oksekød med quinoasalat

  1. Kog quinoaen i henhold til pakkens anvisninger. Bland den kogte quinoa med 1 spiseske Becel flydende og sort peber.
  2. Skyl spinaten. Bland quinoa, melon, rødløg, avocado, tomater og spinat. Anret salaten på et stort fad.
  3. Steg kødet på en varm pande i flere omgange i 1 spiseskefuld Becel flydende. Lad ikke kødet stege for længe, så bliver det tørt. Smag til med mangochutney, salt og peber.

Velbekomme!