Becel > Opskrifter > Søde vafler til dessert

til 4 personer Ingredienser

  • 3,5 dl hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 spsk. sukker
  • 2 dl vand
  • 2 dl mælk
  • 1 dl Becel Flydende
  • 2 æg
  • Lidt Becel Flydende til stegning
  • Fyld:
  • Vaniljeis
  • Lidt syltetøj
  • Friske bær fx blåbær, hindbær eller jordbær

Tilberedning (til 4 portioner)

til Søde vafler til dessert

  1. Bland mel og bagepulver sammen. Pisk resten af ingredienserne i til en ensartet og tyktflydende dej. Kom lidt Becel Flydende på vaffeljernet og hæld ca. 1 dl dej på. Luk vaffeljernet og steg vaflerne i 2-3 minutter til de er gyldne.
  2. Server vaflerne toppet med vaniljeis, lidt syltetøj og friske bær.

Velbekomme!