Becel > Opskrifter > Sommerlig opskrift på speltsalat med skovbær

til 4 personer Ingredienser

  • 3 dl spelt
  • 1 Knorr Fond du Chef Grøntsager
  • 1 spsk Becel flydende
  • 250 g cherrytomater, halveret
  • 5 radiser, skiveskåret
  • 100 g ruccola eller anden salat
  • 1,5 dl friske bær, f.eks. blåbær eller hindbær

Tilberedning (til 4 portioner)

til Sommerlig opskrift på speltsalat med skovbær

  1. Forbered grøntsagerne: Del tomaterne i to. Skær radiserne i skiver, og skyl salat og bær.
  2. Bland ingredienserne til dressingen, smag til med salt og peber.
  3. Kog spelt i henhold til pakkens anvisninger, tilsæt fonden i kogevandet. Rør Becel flydende i de varme speltkorn, når de er færdigkogte. Lad det køle af.
  4. Vend grøntsager, salat og bær i speltkornene.
  5. Hvis du skal på udflugt, så pak dressingen seperat. Speltsalaten lægges i en stor beholder eller pakkes i fire madkasser. Hvis du vil servere kød til, så pak det for sig. Hæld dressing over lige før servering.

Velbekomme!

Tip: Dressing:
2 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1 tsk balsamicoeddike
1 spsk vand
salt og peber

Tilbehør:
400g roastbeef eller anden slags kød