Becel > Opskrifter > Sund opskrift på grøntsagswok med nudler

til 4 personer Ingredienser

  • 250 g nudler, gerne fuldkorn
  • 2 spsk Becel flydende
  • 1 lille squash
  • 0,5 porre
  • 1 peberfrugt
  • 100 g frisk broccoli
  • 1,5 fed hvidløg, finthakket
  • 2 tsk frisk ingefær, friskhakket
  • 230 g kikærter
  • 2 tsk sojasauce (efter smag)
  • 1,5 spsk sød chili (efter smag)
  • Evt. salt og peber
  • 1 dl usaltede cashewnødder

Tilberedning (til 4 portioner)

til Sund opskrift på grøntsagswok med nudler

  1. Kog nudlerne i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra og rør 1 spsk Becel flydende i, så de ikke klistrer sammen.
  2. Varm Becel flydende op i en stegepande. Svits grøntsager, hvidløg og ingefær i ca. 3-5 minutter. Grøntsagerne skal være bløde, men stadig have bid. Hæld vandet fra kikærterne og lad dem varme op sammen med grøntsagerne.
  3. Bland wokblandingen sammen med nudlerne og smag til med sojasauce og sød chili, og eventuelt lidt salt og peber. Drys til sidst cashewnødderne over retten.

Velbekomme!